Verwachting. Het kan een goede reden zijn om iets te doen. Als je er zelf maar wel achter staat. (#communicatie, #advies)

Verwachtingen

Als je dingen doet of aanpakt op een bepaalde manier omdat jij zeker denkt te weten dat een ander dat zo van je verwacht dan is dat niet altijd handig voor jezelf. Je kunt namelijk niet in iemands hoofd kijken en vaak is die verwachting dus ook niet juist. Het is vaak veeleisender dan waar de ander echt behoefte aan heeft, waardoor je de lat hoger legt voor jezelf dan nodig. Voldoe aan je eigen verwachting en dat is vaak echt meer dan genoeg. Dat voelt ook rustig voor jezelf waardoor je de dingen zelfverzekerder en beter kan doen.

Verdiep je in een ander maar denk voor jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s