Het gaat niet om de moeilijkheden waar je tegenaan loopt, maar om hoe je er mee omgaat (#communicatie, #oplossingsgericht)

Het gaat uiteindelijk niet om de problemen, maar om de oplossingen

Hoe ingewikkeld en vervelend dingen ook kunnen zijn, uiteindelijk is het belangrijker hoe je omgaat met die uitdagingen dan het probleem zelf. Of het nu gaat om iets persoonlijks, binnen je gezin of in de communicatie met een ander. Natuurlijk kun je er in het begin flink van balen en proberen te begrijpen waarom het is zoals het is. Maar na een tijdje zul je toch moeten gaan beslissen hoe je het aan gaat pakken. Probeer het op te lossen als dat tot de mogelijkheden behoort en als je er geen invloed op hebt dan is acceptatie soms de beste aanpak. Je moet toch verder namelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s