#positiefdenken, #gespreksvoering : een positieve houding voor een positief resultaat

Als je wilt dat een gesprek of situatie slaagt moet je er zelf wel positief over zijn in principe. En een #positief #resultaat halen uit een #gesprek of situatie gaat net iets makkelijker als je dat zelf ook uitstraalt. Met een #houding dat je er in gelooft, er vertrouwen in hebt, #kalm bent en het beste wil. Wees je bewust van de #energie die je gewild of ongewild kan uitstralen en wat dat doet met hoe een gesprek of situatie kan verlopen.

budha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s