#positiefdenken #zelfvertrouwen : een eerdere actie beoordelen o.b.v. wat je later pas weet heeft geen zin

Als antwoorden zijn gevonden op bepaalde vragen, een plan is gemaakt voor een probleem of een oplossing is gevonden voor bepaalde zorgen dan kan men zich soms afvragen of men wel op tijd was met actie ondernemen.
Doe jezelf die onzekerheid niet aan. Het heeft geen zin en het is verspilde energie. Je kunt nooit een voorafgaande situatie beoordelen met kennis die je achteraf pas hebt gekregen. De tijd staat niet stil, geen dag is als de vorige en er is continu ontwikkeling. Dus in die zin zou je dan eigenlijk alleen maar te vroeg of te laat kunnen zijn als het ware…..of anders bekeken: je bent dus altijd op tijd, zolang je maar actie onderneemt zodra je denkt dat dat nodig is en dat naar eer en geweten doet.
20130928_144058_wm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s